Календарь Участники форума Часто Задаваемые Вопросы Поиск   
Настройки профайла, личные сообщения и подписка на темы
Форум Ложки.net - Все о Матрице : Powered by vBulletin version 2.2.8 Форум Ложки.net - Все о Матрице > Сайт и форум > Альтернативная Матрица > Тема которая должна поставить точку
Отдельное сообщение:
Автор
Сообщение Новая тема   Ответить
EROR
Программа

На форумах с мая 2007
Местонахождение: КИЕВЪ (Отец городов русских)
Сообщений: 173

Chrome Відмінність в тому, що істота істоті може передати свої знання й досвіт за допомогою інформації, а сутність сутності не може, бо кожна інформаційна сутність, це лише певний (обмежений) об’єм інформації, яким користується людська істота. І якщо в книзі “математична теорія” людина читаючи, спроможна зрозуміти те знання автора й досвіт автора, то сутність того автора частково перебирає читач на себе. До речі коли я кажу слово “читач”, то маю на увазі не людську істоту з книгою в руках, а ту інформаційну сутність, яка в момент читання, спроможна відчути себе на місці автора, або ж його персонажа.
По іншому кажучи, інформаційні сутності вже давно управляють світом за допомогою de jure (факту на папері), а людські істоти, то лише біологічні машини, які не мають змоги позбавитись світової свідомості, так само, як і своєї власної свідомості (власної інформаційної сутності). Й до того моменту, доки сутність не зможе впливати на матерію й на весь матеріальний світ, світом продовжуватимуть правити ті сутності, які змогли освоїти правила гри, поміж істот, вважаючи власну істоту «личностью», а себе “Я”.
Саме тому якщо відбудеться de facto вплив якоїсь інформаційної сутності, на джерело, то відбудеться те, що можна назвати лише словом зміни влади в світі, бо більш не гроші й не влада юридична буде вирішувати, що якій істоті робити, а її інформаційній сутності лише миритися з тим.
НАВІТЬ ЗНАЮЧИ ЦЕ, НІХТО НЕ ПОВІРИТЬ, ДОКИ ЯКАСЬ (не має різниці яка саме і чия) ІНФОРМАЦІЙНА СУТНІСТЬ, НЕ ЗЛАМАЄ СТЕРЕОТИПИ, ЯКІ НАМИ КЕРУЮТЬ ЩЕ З ПРАДАВНІХ ЧАСІВ.

Кстати Курочкин был пристрелен во дворе суда, на улице Коласа российскими спецслужбами. Думаю если ты, на Коласа 12 обитаешь, да и вообще на улице Коласа, то знал бы, ведь слухами мир полнится, да и толпу журналистов с ментами в сложно было не заметить, или хотя бы не узнать, причину их внезапного появления на окраине Киева.

Neo Меняй систему! А то она не справедливая. Мат для русского человека, это не ругательство, а целый синтаксический мир связанных друг с другом слов и наречий.

__________________
СИСТЕМА НЕ ИМЕЕТ ОШИБОК, ошибки имеют систему.

Адрес поста | Один пост | Сообщить модератору | IP: Logged

EROR в оффлайне Old Post 28.03.2008 07:52
Посмотреть профайл автора Click here to Send EROR a Private Message Домашняя страница EROR Найти еще сообщения от EROR Добавить EROR в Ваш список друзей Добавить пользователя в Contact List ICQ  Ответить с цитированием Редактировать/Удалить сообщение
Смотреть всю тему
Время на форуме соответствует Гринвичу . Сейчас время - 01:38. Новая тема   Ответить
[Закрыть это окно]


< Contact Us - Ложки.net >

Based on vBulletin 2.2.8
Powered by Stormwave.ru
Copyright © 2003 - Lozhki.Net


Rambler's Top100